Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه بندی موضوعی تایمز، یکی از مهمترین رتبه بندی های بین المللی است که سالانه به ارزیابی عملکرد دانشگاه های جهان در یازده حوزه موضوعی مختلف می پردازد. حوزه های موضوعی تایمز شامل پزشکی (بالینی، پیش بالینی و بهداشت)، علوم زیستی (بیولوژی، علوم ورزشی، کشاورزی و ...)، علوم فیزیکی (فیزیک، نجوم، شیمی و ...)، روانشناسی، اقتصاد و تجارت، آموزش، حقوق، علوم اجتماعی، مهندسی فناوری، علوم کامپیوتر و هنر و علوم انسانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 رتبه بندی موضوعی تایمز بر اساس سیزده شاخص عملکردی در پنج حوزه آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی به ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه های جهان می پردازد.

به گزارش روز یک شنبه دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاون بین الملل و رییس پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه امسال ۸۵۶ دانشگاه از سراسر جهان در حوزه علوم پزشکی، رتبه بندی شده اند و یازده دانشگاه از ایران در بین آنها قرار دارند گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران با صعود ۱۰۰ پله ای نسبت به سال گذشته با کسب رتبه ۵۰۰-۴۰۱ در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی جهان قرار گرفته است.

مهدی مقتدایی اضافه کرد:‌ این دانشگاه رتبه دوم در کشور خودمان را دارد.
وی  افزود: در حوزه علوم زیستی نیز  ۸۹۵ دانشگاه از کشورهای جهان رتبه بندی شده اند که دانشگاه علوم پزشکی ایران در این حوزه غیر تخصصی هم با کسب رتبه ۸۰۰-۶۰۱، در بین هفده دانشگاه ایرانی جایگاه پنجم کشوری را به دست آورده است.  
مقتدایی ضمن تبریک این دستاورد به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران از حمایت های رییس، معاونین، مسئولان، اعضای هیأت علمی، تمامی کارکنان و دانشجویان این دانشگاه قدردانی کرد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه های علوم پزشکی پایگاه رتبه‌بندی تایمز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه های علوم پزشکی پایگاه رتبه بندی تایمز دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه های علوم پزشکی پایگاه رتبه بندی تایمز اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله