Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید شخصیت‌های خوب علمی و قرآنی را به دانشجویان بشناسانیم، گفت: برای اولین بار رتبه‌بندی مشترکی میان سه معاونت فرهنگی و دانشجویی، پژوهشی و آموزشی در حال رقم خوردن است که مباحث قرآنی در رتبه بندی دانشگاه ها لحاظ می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در جلسه مشترک "گروه قرآن و عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که موفقیتی که در حوزه قرآن وجود دارد حاصل فکرها و قلب‌هایی است که با قرآن عجین شده است، اظهار کرد: این همایش به دلیل برگزاری به شکل مجازی، بیش از سال‌های قبل مخاطب داشت و در شرایط کرونایی بسیار تاثیر گذار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری این همایش شروع خوبی در بحبوحه این بیماری بود و امیدوارم بتوانیم از مقالات و مباحث علمی که در این همایش مطرح شد در دو مجله "قرآن و طب" و "سبک زندگی اسلامی و سلامت" استفاده کنیم.

لاری تاکید کرد: همراهی و همکاری مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با گروه قرآن و عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران فرصت خوبی است که ما بتوانیم الگو سازی لازم در این حوزه را ایجاد کنیم. من به این موضوع همیشه می‌اندیشم که در این مدت ۴۰ سال برای ‌جوانان کشور الگوسازی لازم انجام نشده است و اکنون فرصتی است تا شخصیت‌های خوب علمی و قرآنی را به دانشجویان بشناسانیم .

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت شناساندن مفاخر بزرگ ایران اسلامی به جوانان کشور را یکی از وظایف مسؤولان در کشور دانست و اظهار کرد: جوانان ما باید این چهره‌های تاثیر گذار را بشناسند و بر خود ببالند که با عجین بودن با قرآن می‌توانند به درجات بالای علمی دست پیدا کنند.

به گزارش مفدا، وی در ادامه به خواسته مطرح شده از سوی یکی از اعضای گروه قرآن و عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در خصوص رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی در میزان پرداختن به موضوعات قرآنی اشاره کرد و گفت: در خصوص رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی در میزان برنامه، وقت و توجهی که به قرآن دارند، این بشارت را می‌دهیم که برای اولین بار رتبه‌بندی جدیدی در این مراکز در حال رقم خوردن است که هر سه مبحث فرهنگی و دانشجویی، آموزشی و پژوهشی در آن دیده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور وزارت بهداشت رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی قرآن و عترت علوم پزشکی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود