Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام ارزیابی شانگهای (ARWU) از سال ۲۰۰۳ تا کنونسالانه لیست برترین دانشگاه‌های جهان را بر اساس روش شناسی شفاف معرفی می‌کند.  از جمله معیارهای این نظام رتبه‌بندی می‌توان به کیفیت آموزش، کیفیت اعضاء هیئت علمی، خروجی‌های پژوهش و سرانه عملکرد دانشگاه اشاره کرد.

رتبه‌بندی آکادمیک دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۲ توسط نظام ارزیابی شانگهای منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس دانشگاه‌های هاروارد، دانشگاه استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست از آمریکا رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

۱۱ دانشگاه از ایران توانسته‌اند در بین برترین دانشگاه‌های شانگهای حضور داشته باشند. دانشگاه تهران به عنوان برترین دانشگاه کشور توانسته رتبه اول را به خود اختصاص دهد و پس از آن دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و تربیت مدرس رتبه دوم و سوم کشوری را کسب کرده‌اند.

در جدول زیر اسامی این ۱۱ دانشگاه و رتبه آن آمده است:

رتبه

کشوری

رتبه

جهانی

   نام دانشگاه     

۱ ۴۰۰-۳۰۱ دانشگاه تهران
۲ ۵۰۰-۴۰۱ دانشگاه علوم پزشکی تهران
۳ ۵۰۱-۶۰۰ دانشگاه تربیت مدرس
۴ ۶۰۱-۷۰۰ دانشگاه امیرکبیر
۵ ۶۰۱-۷۰۰ دانشگاه صنعتی شریف
۶ ۷۰۱-۸۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۷ ۸۰۱-۹۰۰ دانشگاه علوم و صنعت ایران
۸ ۸۰۱-۹۰۰ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۹ ۹۰۱-۱۰۰۰ دانشگاه فردوسی مشهد
۱۰ ۹۰۱-۱۰۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۱ ۹۰۱-۱۰۰۰ دانشگاه تبریز

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1150724 برچسب‌ها رتبه بندی دانشگاه‌ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی بعدازظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از معلمان در بخش کجور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و امنیت، گفت: بخش کجور بالاترین آمار شهدای مدافع حرم و اولین شهید روحانی مدافع حرم را تقدیم کرده است.

احمدی با تقدیم درود به ارواح مطهر شهدا از جمله شهید مطهری تصریح کرد؛ نگاه آموزش و پرورش باید تحولی باشد و به قول شهید آوینی اگر قرار است تحولی اتفاق افتد باید نگاه به آینده داشته باشیم.

احمدی با عنوان که مطهری تحولی فکر می‌کرد تصریح کرد: معلم باید به دانش آموز به گونه‌ای آموزش دهد که این دانش آموز سال‌های آینده را هم ببیند.

معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش ادامه داد: اگر امروز دانشگاه‌های آمریکا اروپا و جاهای دیگر برای غزه و فلسطین بیدار شده‌اند الهام گرفته از اندیشه انقلاب اسلامی است.

وی با اظهار اینکه نگاه رجایی و باهنر نیز تحولی بوده است گفت: کجور قدمت ۷۰۰۰ ساله دارد و انسان‌های بزرگی به تاریخ تقدیم کرده است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه انسان‌های شایسته‌ای در بخش کجور تربیت شده است، گفت: در آزمون رشته تجربی پایه دوازدهم بخش کجور با معلمان چند پایه و غیر تخصصی سال قبل رتبه اول استان مازندران را کسب کرده بود.

وی بابیان اینکه ظرفیت‌های بخش کجور استثنایی و معلمان آن جهادی و ایثارگر هستند، گفت: همه وظیفه داریم در جهت پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت کشور کمک کنیم.

وی گفت: آنچه که برای ما رقم زده‌اند اجرای سند تحول بنیادی است از این رو نظام رتبه‌بندی معلمان کار بزرگی بود که شروع شده است.

احمدی با بیان که یک میلیون معلم در طی سه ماه رتبه‌بندی شده است، گفت: معلم باید به تناسب درجات آموزشیار معلم تا استاد معلم ارزیابی شود.

وی با اظهار اینکه بیش از ۵۷۰ هزار معلم به رتبه‌بندی اعتراض کردند، گفت: این احکام در حال بررسی است.

کد خبر 6097339

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند